Onze diensten

Met StockTrace kan u gebruik maken van jarenlange ervaring van tienduizenden tellingen voor uw eigen inventarisaties. U telt zelf, maar de uitkomsten zijn betrouwbaarder en de kosten voor het uitvoeren van de inventarisatie liggen stukken lager. Inventarisaties worden met StockTrace eenvoudig te managen vanuit één systeem. Voor zowel het hoofdkantoor als bij de vestiging waar dan ook gevestigd in Europa.

Waarom StockTrace 

 1. Met StockTrace hebt u uw voorraadsysteem binnen 1 minuut na afronding van de inventarisatie geüpdatet 
 2. Gebruik van StockTrace zorgt voor hogere betrouwbaarheid dan via andere systemen 
 3. Op zoek naar efficiency? StockTrace is gericht op automatische werkverdeling en controles en digitale communicatie om hoge efficiency te realiseren 
 4. Tijdens de telling kan u al vanaf de start invloed nemen op de betrouwbaarheid. 
 5. Verschillen kunnen tot op locatie en stuks niveau tijdens de telling bekeken worden.  
 6. Het is mogelijk verschillende “blinde” controles te doen. 
 7. Alle telsessies en controlesessies worden gelogd. Achteraf is eenvoudig inzichtelijk hoeveel gewijzigd is per persoon. 
 8. Bestandsuitwisseling kan automatisch via meerdere wegen plaatsvinden. Menselijke interactie kan maar hoeft niet. 
 9. Per rapportage kan ingesteld worden wie die automatisch moet ontvangen na afronding.
 10. StockTrace kan bijvoorbeeld automatisch een vestigingsrapportage creëren en delen of ontvangt de vestiging en het hoofdkantoor voorraad detailinformatie of een overzicht van bestede uren aan de inventarisatie. 

Wat zijn de voordelen voor u?

Dat hangt af van uw huidige situatie. Plan een demo waarna we kunnen bepalen wat StockTrace voor u oplevert. Dit kan zijn via enkel onze inventarisatiesoftware StockTrace of de inventarisatiesoftware en hardware of zelfs nog ondersteuning van een supervisor op het project. 

 

Telmethoden

Cycle count en integrale inventarisatie zijn de meest voorkomende manieren van inventariseren. StockTrace is geschikt voor beide. Het belangrijkste verschil van cyclisch tellen ten opzichte van de integrale manier is dat niet alles in één keer geteld wordt. Dat betekent dat nagedacht moet worden over wat wanneer geteld gaat worden en hoe dit bepaald wordt. Dit kan een jaarplanning zijn en/of gebaseerd op triggers als negatieve voorraad, snellopers of komende promotie acties. Daarnaast is het van belang te bepalen hoe de controle gedaan wordt en hoe de volledigheid gewaarborgd kan worden als niet alles in 1x geteld wordt. Dit wordt in overleg met u bepaald. 

Informatie-uitwisseling 

StockTrace heft tot nu toe nog geen problemen gehad met informatie-uitwisseling. Samen met u wordt gekeken hoe de bestandsopbouw moet zijn en welke informatie u wil ontvangen. Tevens wordt bepaald hoe deze informatie wordt uitgewisseld. Dit geldt voor zowel het updaten van de voorraadsystemen als voor te ontvangen rapportages en analyses. Per onderdeel kan bepaald worden hoe deze verstuurd moet worden, waar deze terecht moet komen en wat erin terug moet komen. 

Software & Hardware

 • Unieke SaaS voor inventarisaties
 • Eenvoudig verhogen betrouwbaarheid
 • Eenvoudig kosten inventarisaties verlagen
 • Inclusief onze hardware
 • 24/7 support
 • In heel Europa
Meer informatie

Software

 • Unieke SaaS voor inventarisaties
 • Eenvoudig verhogen betrouwbaarheid
 • Eenvoudig kosten inventarisaties verlagen
 • Op uw eigen hardware
 • 24/7 support
 • Wereldwijd
Meer informatie

Ons systeem is al gebruikt bij: